Job Description

Medewerker Bedrijfsrestaurant

Voor ons bedrijfsrestaurant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega (40 uur)!

Jouw werkdag

Van ‘s ochtends tot ’s avonds verwelkomen wij onze gasten in ons splinternieuwe café-restaurant. Voor een vergadering, een kop koffie met wat lekkers of gewoon een fijne lunch, in onze kantine gebeurt het! En ja natuurlijk, wij regelen ook die gezellige borrel met een bite, een klant event of een goed feest. Ons restaurant is de spil binnen TWD.

‘Goedemorgen!’ Met een fris humeur begin je jouw werkdag. Even bijkletsen met collega’s en dan ben je klaar om aan de slag te gaan. Je maakt het restaurant 100% klaar voor het belangrijkste moment van de dag en helpt bij het voorbereiden hiervan: de lunch.

Dan is het lunchtijd! Samen met je collega’s ontvang je de gasten met jouw open en enthousiaste persoonlijkheid. Tussendoor help je nog even met het buffet aanvullen, de vaat of met het bereiden van een cappuccino in onze coffee corner.

Na de lunch is het opruimen, schoonmaken en voorbereiden voor morgen. Ook maak je nog wat (vergaderende) collega’s blij met een bakje koffie, tussendoortje of een borrel. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service. De gasten zijn blij, jij dus ook!

Jouw profiel

Heel eerlijk? We zijn gewoon op zoek naar een enthousiaste collega met heel veel passie voor de horeca die over de volgende eigenschapen beschikt:

  • Je bent gastvrij en dienstverlenend
  • Je weet jouw creativiteit goed toe te passen en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn, dat weet je
  • Het liefst heb je al wat vergelijkbare ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca
  • Je schakelt makkelijk en staat open voor nieuwe manieren van werken
  • Sfeer, groepsbelang en elkaar helpen vind je belangrijk in een team

Werktijden:

Werk je in ons bedrijfsrestaurant, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in een vast, klein team en hebt ook veel contact met vaste gasten. Zo nu en dan zijn er bedrijfsevents. Ook hiervoor draai jij je hand niet om.

TWD – A fun challenge to be part of

Wij zijn TWD, een jong en innovatief ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van grote staalconstructies. Elke dag dragen we bij aan de energietransitie en belangrijke infrastructuurprojecten wereldwijd. Wij bieden innovatieve oplossingen aan onze klanten, voornamelijk in de offshore wind en civiele industrie. Dankzij onze aandacht voor ontwikkeling, plezier en tevreden klanten, zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid. Momenteel werken er ruim 200 collega’s bij TWD, verspreid over onze kantoren in Rotterdam, Londen, Athene en Taipei.

Solliciteren

Ben jij klaar voor jouw baan bij TWD? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar hr@twd.nl of neem contact met ons op via 010 294 03 74.

Tags: bedrijfsresturant, gastheer, gastvrouw

Share this article on

Share on linkedin
Share on facebook

Career Development

People are the backbone of TWD. We care about your development and encourage you to take the lead. We provide unique opportunities where you can develop on-the-job as well as through workshops and training. Read more to get a glimpse of your future career path!

Other Vacancies