ICT Support Officer

Heb je een passie voor ICT en ben je enthousiast om te werken in een ondersteunende rol binnen een snelgroeiend internationaal bedrijf? Zie jij jezelf als proactief, sociaal en servicegericht? Ben jij een hands-on zelfstarter met oog voor details, die zich op zijn gemak voelt bij interactie met zowel de dagelijkse bedrijfsvoering als externe leveranciers? Als je op deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol als ICT Support Officer bij TWD

Als ICT Support Officer bij TWD maak je deel uit van een jong, enthousiast team van twee ICT Support collega’s en een ICT Manager. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ICT-ondersteuning binnen TWD, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor medewerkers en leidinggevenden met betrekking tot alle ICT-vraagstukken. Daarnaast draag je proactief bij met praktische ICT-oplossingen die onze bedrijfsvoering optimaliseren.

Binnen jouw rol vallen diverse verantwoordelijkheden, waaronder:

 • Beheren van werkplekken voor nieuwe en huidige medewerkers
 • Het onderhouden en ondersteunen van onze systemen (o.a. Windows) en softwarepakketten
 • Controle over onze virtuele serversystemen in de cloud (Windows, Entra ID en Azure)
 • Beheer van de Microsoft Office 365-software (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) en de Microsoft Admin Portal (Entra ID, Intune, Teams, SharePoint)
 • Oplossen van problemen met betrekking tot telefonie (VoIP, mobiele telefoons), vergaderruimtes en printers
 • Onderzoek naar de ‘must-haves’ op het gebied van nieuwe technologie en beveiliging

Wie ben jij?

Als ICT Support Officer ben je enthousiast en goed in het managen van je eigen werk. Je gedijt goed in een snelle, ondernemende omgeving waar proactief zijn en verschillende verantwoordelijkheden op je nemen belangrijk zijn. Je bent slim en staat te popelen om uitdagingen aan te pakken met een praktische aanpak. Je past uitstekend in een dynamisch team dat gericht is op continue verbetering.

Je bent de perfecte match voor TWD als je ook nog de volgende kennis en ervaring met je mee brengt:

 • Je hebt een relevante MBO-4 of HBO-opleiding.
 • Je bent op zoek naar een eerste of tweede stap in je ICT-carrière.
 • Je hebt ervaring met het werken met virtuele servers.
 • Je hebt ervaring met Office 365 Admin-portals, basiscodering, Microsoft Intune, Command Prompt, Windows en Office 365 PowerShell.
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Werken bij TWD

Wij zijn TWD, een jong en innovatief ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van grote staalconstructies. Elke dag dragen we bij aan de energietransitie en belangrijke infrastructuurprojecten wereldwijd. Wij bieden innovatieve oplossingen aan onze klanten, voornamelijk in de offshore wind en civiele industrie. Dankzij onze kernwaarden – Fun, Development & Happy Clients – zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid naar ruim 300 collega’s verspreid over onze kantoren in Rotterdam, Londen, Athene, Taiwan en Perth.

Werken bij TWD betekent werken in een snelgroeiende, internationale scale-up die een belangrijke bijdrage levert aan de energietransitie. We staan bekend om onze informele werkomgeving waarin teamwork centraal staat. We dagen je continue uit om het voortouw te nemen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Collega’s beschrijven onze organisatiecultuur als open, no-nonsense en dynamisch, waarin ruimte is voor eigen inbreng.

Werken bij TWD betekent ook:

 • Een fulltime salaris vanaf € 3.000 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 8% vakantiegeld per jaar
 • Collectief pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en compensatie van eventuele overuren
 • Dagelijks een gezonde lunch in onze eigen Lunchroom, aangeboden door TWD
 • Jaarlijks een leuk TWD-reisje waar collega’s vanuit alle kantoren bij elkaar komen
 • Vrijdagmiddagborrels en speciale TWD evenementen zoals sportactiviteiten, een pub quiz, ladies night en nog veel meer!

Solliciteren

Ben jij de nieuwe topper voor ons ICT team? Stuur ons dan je CV met motivatie of neem contact met ons op via +31 (0)10 294 03 74 voor meer informatie. We komen binnen één werkweek bij je terug!

Bij TWD hebben we diversiteit en inclusie hoog in het vaandel staan. Wij staan open voor alle kandidaten, ongeacht hun achtergrond. Ons wervingsproces wordt continue gemonitord om een eerlijk, transparant en inclusief proces te garanderen voor al onze kandidaten.

Career Development

People are the backbone of TWD. We care about your development and encourage you to take the lead. We provide unique opportunities where you can develop on-the-job as well as through workshops and training. Read more to get a glimpse of your future career path!