People & Culture Officer

Heb jij een passie voor “people” en hun ontwikkeling? Ben je een integere, pro-actieve People & Culture  professional en klaar voor je volgende uitdaging? Word je enthousiast van werken bij een snelgroeiende, internationale organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan de energietransitie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw rol als People & Culture Officer bij TWD

Ons enthousiaste People & Culture team bestaat momenteel uit 9 teamleden; 6 op People & Culture en 3 op Talent Acquisition.  We op zoek naar een nieuwe People & Culture Officer. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse employee experience binnen TWD. Je bent daarbij een belangrijke schakel om Learning & Development nóg beter op de kaart te zetten.  Denk aan het coördineren van interne en externe trainingen, het vinden van een passende opleiding bij een ontwikkelvraagstuk, maar ook het proactief signaleren van ontwikkelbehoeften binnen de organisatie.  

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verschillende aspecten binnen onze employee experience, zoals:

 • De administratieve afhandeling van in-, door-, en uitstroom (contracten, ziekteverzuim, werkvergunningen, 30% regeling, etc.) 
 • De verbetering van onze processen en administratie 
 • Het adviseren van medewerkers inzake personeelsvraagstukken 
 • Het coördineren van de maandelijkse salarisbetalingen samen met Finance en onze externe salarisadministratie 
 • De ondersteuning bij diverse People & Culture projecten 
 • Werken aan leer- en ontwikkelingscursussen om de carrière van onze medewerkers te laten groeien. 

Omdat we als scale-up hard zijn gegroeid de afgelopen jaren, zijn we volop bezig om (administratieve) taken te optimaliseren, standaardiseren en/of digitaliseren. We zijn daarom op zoek naar iemand die dit signaleert, suggesties doet voor verbetering en deze ook zelf implementeert.

Wie ben jij?

Jij hebt oog voor detail en kan onze personeelsprocessen goed overzien. De administratie is door jouw zorgvuldige werk helemaal op orde. Anderen omschrijven je als een aanpakker en prettige regelaar. Je ontzorgt in het proces en communiceert met alle betrokkenen. Je komt goed tot je recht in een dynamische werkomgeving met een afwisselend takenpakket. Je bent enthousiast, geordend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij zorgt dat het voor elkaar komt!

Je bent de perfecte match voor TWD als je ook nog de volgende kennis en ervaring met je mee brengt:

 • Je hebt actuele kennis van Nederlandse wet- en regelgeving
 • Je hebt ervaring met de administratieve afhandeling van in-, door-, en uitstroom
 • Je bent een teamspeler die ook prima zelfstandig kan werken
 • Je spreekt goed Engels; we zijn immers een internationale organisatie
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar

Werken bij TWD

Wij zijn TWD, een jong en innovatief ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van grote staalconstructies. Elke dag dragen we bij aan de energietransitie en belangrijke infrastructuurprojecten wereldwijd. Wij bieden innovatieve oplossingen aan onze klanten, voornamelijk in de offshore wind en civiele industrie. Dankzij onze kernwaarden – Fun, Development & Happy Clients – zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid naar ruim 300 collega’s verspreid over onze kantoren in Rotterdam, Londen, Athene, Taiwan en Perth.

Werken bij TWD betekent werken in een snelgroeiende, internationale scale-up die een belangrijke bijdrage levert aan de energietransitie. We staan bekend om onze informele werkomgeving waarin teamwork centraal staat. We dagen je continue uit om het voortouw te nemen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Collega’s beschrijven onze organisatiecultuur als open, no-nonsense en dynamisch, waarin ruimte is voor eigen inbreng.

Werken bij TWD betekent dan ook:

 • Een fulltime salaris tussen € 2.800 en € 3.800 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 8% vakantiegeld per jaar
 • Collectief pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en compensatie van eventuele overuren
 • Dagelijks een gezonde lunch in onze eigen Lunchroom, aangeboden door TWD
 • Jaarlijks een leuk TWD-reisje waar collega’s vanuit alle kantoren bij elkaar komen
 • Vrijdagmiddagborrels en speciale TWD evenementen zoals sportactiviteiten, een pub quiz, ladies night en nog veel meer!

Solliciteren

Ben jij de nieuwe topper voor ons People & Culture team? Stuur ons dan je CV met motivatie of neem contact met ons op via +31 (0)10 294 03 74 voor meer informatie. We komen binnen één werkweek bij je terug!

Bij TWD hebben we diversiteit en inclusie hoog in het vaandel staan. Wij staan open voor alle kandidaten, ongeacht hun achtergrond. Ons wervingsproces wordt continue gemonitord om een eerlijk, transparant en inclusief proces te garanderen voor al onze kandidaten.

Career Development

People are the backbone of TWD. We care about your development and encourage you to take the lead. We provide unique opportunities where you can develop on-the-job as well as through workshops and training. Read more to get a glimpse of your future career path!