Job Description

Vakantiewerk Medewerker Bedrijfsrestaurant (vanaf 16 augustus)

TWD – A Fun Challenge to Be Part of

Wij zijn TWD, een jong en innovatief ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van grote staalconstructies. Elke dag dragen we bij aan de energietransitie en belangrijke infrastructuurprojecten wereldwijd. Wij bieden innovatieve oplossingen aan onze klanten, voornamelijk in de offshore wind en civiele industrie.

Dankzij onze aandacht voor ontwikkeling, plezier en tevreden klanten, zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid. Momenteel werken er ruim 200 collega’s bij TWD, verspreid over onze kantoren in Rotterdam, Londen en Athene.

Jouw Rol

Van ‘s ochtends tot ’s avonds verwelkomen wij onze gasten in ons splinternieuwe café-restaurant. Voor een vergadering, een kop koffie met wat lekkers of gewoon een fijne lunch, in onze kantine gebeurt het! En ja natuurlijk, wij regelen ook die gezellige borrel met een bite, een klant event of een goed feest. Ons restaurant is de spil binnen TWD.

Samen met onze brigade zorg jij ervoor dat het onze dagelijkse 200 gasten aan niets ontbreekt. Je helpt bij het bereiden van broodjes en het maken van salades, maar bemant ook onze coffee corner en bedient onze gasten op een vriendelijke wijze. Ook zorg je ervoor dat het restaurant er spik en span uitziet.

Jouw Profiel

Heel eerlijk? We zijn gewoon op zoek naar een enthousiaste vakantiekracht met heel veel passie voor de horeca die over de volgende eigenschapen en kwalificaties beschikt:

  • Je hebt passie voor lekker eten
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring als barista is een pré
  • Je bent gastvrij en dienstverlenend
  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je houdt overzicht en bewaart de rust, ook in hectische situaties
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Werktijden:

Je bent beschikbaar vanaf maandag 16 augustus t/m vrijdag 27 augustus van 09:00 tot 13:00 uur.

Solliciteren

Ben jij klaar voor jouw vakantiebaan bij TWD?  Stuur dan je motivatiebrief en CV naar hr@twd.nl of neem contact met ons op via 010 294 03 74.

Tags: vacancy, career, the netherlands, support

Share this article on

Share on linkedin
Share on facebook

Career Development

People are the backbone of TWD. We care about your development and encourage you to take the lead. We provide unique opportunities where you can develop on-the-job as well as through workshops and training. Read more to get a glimpse of your future career path!

Other Vacancies