Job Description

HR Adviseur

Heb jij een passie voor people & culture? Ben jij een integere, proactieve HR professional met een duidelijke visie op HR en enkele jaren ervaring in een adviesrol? Voel jij je als een vis in het water in een dynamische, internationale werkomgeving? En ben je enthousiast om te werken in een snelgroeiende, scale-up die een belangrijke bijdrage levert aan de energietransitie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw uitdaging als HR adviseur bij TWD

TWD is volop in ontwikkeling.

De organisatie groeit en ook ons enthousiaste HR team van 6 groeit mee. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze en wendbare HR Adviseur die snel kan schakelen.

Samen met onze Manager HR neem je het voortouw om te zorgen dat TWD – ondanks de snelle groei – een werkomgeving blijft waarin onze mensen een topprestatie kunnen leveren en met plezier naar hun werk gaan.

Wat ga je doen?

Je adviseert onze leidinggevenden inzake alle HR vraagstukken die binnen de teams spelen. Je signaleert waar de flow in de organisatie stagneert en neemt initiatief om dit te verbeteren. Hierdoor ben je een belangrijke schakel tussen HR en Operations. Je werkt dan ook nauw samen met onze Manager HR om de people & culture strategie binnen TWD verder vorm te geven en uit te rollen. Tegelijkertijd ben je als HR expert een klankbord voor je operationele HR collega’s. Je draagt graag bij aan hun ontwikkeling en neemt van nature een mentorrol op je.

Ook internationaal groeien we hard. Naast onze kantoren in Londen, Athene en Taipei hebben we de ambitie om de komende jaren verder uit te breiden naar onder andere Perth. Voor deze vestigingen zijn we ook de HR partner. Daarnaast worden er steeds vaker collega’s internationaal uitgezonden. “Global mobility” is dus zeker een tak van HR waar je mee te maken gaat krijgen. Als organisatie zitten we dus echt in een scale-up fase, wat betekent dat we hard werken om onze HR processen te optimaliseren. We zetten belangrijke HR thema’s op de kaart en investeren in diverse HR projecten om te zorgen dat onze mensen met plezier bij TWD werken en we nieuwe talenten blijven aantrekken. Op deze manier kunnen we met de verdere groei van TWD écht een bijdrage leveren aan de energietransitie en een betere wereld.

Wie ben jij?

Als ervaren en gedreven HR adviseur ben je een goede luisteraar die mensen kan enthousiasmeren. Jij weet hoe je de HR strategie moet vertalen naar concrete acties voor je collega’s en de business. Je bent gemotiveerd om persoonlijke ontwikkeling binnen TWD te stimuleren en ziet in één oogopslag iemands talenten. Daarnaast ben je een zelfstarter die zelfstandig opereert in een internationale setting met diverse stakeholders. Je schakelt snel en makkelijk tussen alle lagen binnen onze organisatie. We waarderen integriteit, intuïtie en organisatiesensitiviteit in het nemen van beslissingen. De vrijheid die je krijgt om verdere invulling te geven aan deze rol pak je met beide handen aan.

Je bent de perfecte match voor TWD als je ook nog de volgende kennis en ervaring met je mee brengt:

 • Je hebt 5-7 jaar werkervaring in het HR vak en een achtergrond in bijvoorbeeld HR studies of arbeids- en organisatiepsychologie
 • Je hebt uitstekende kennis van het Nederlands arbeidsrecht en met voorkeur al enige kennis van (of je leert snel) buitenlands arbeidsrecht
 • Je bent analytisch sterk en weet relevante HR data inzichtelijk te maken
 • Je bent integer, intuïtief en organisatiesensitief
 • Je bent een communicatieve teamspeler maar kan ook prima een leiderschapsrol op je nemen
 • Je spreekt goed Engels; we zijn immers een internationale organisatie
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar

 

image fun vacancy

Development

image development vacancy

Happy Clients

development image

Fun

Werken bij TWD

Wij zijn TWD, een jong en innovatief ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van grote staalconstructies. Elke dag dragen we bij aan de energietransitie en belangrijke infrastructuurprojecten wereldwijd. Wij bieden innovatieve oplossingen aan onze klanten, voornamelijk in de offshore wind en civiele industrie. Dankzij onze kernwaarden – fun, development, happy clients – zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid. Momenteel werken er ruim 200 collega’s bij TWD, verspreid over onze kantoren in Rotterdam, Londen, Athene en Taiwan.

Behalve hard werken, kwaliteit en resultaat vinden wij een prettige werksfeer met genoeg ruimte voor gezelligheid en ontwikkeling ontzettend belangrijk. Werken bij TWD betekent dan ook:

 • Werken voor een jonge, innovatieve organisatie die een bijdrage levert aan de energietransitie en belangrijke infrastructuurprojecten wereldwijd
 • Een open, no-nonsense en informele organisatiecultuur
 • Diverse ontwikkelmogelijkheden op professioneel én persoonlijk vlak
 • Dagelijks een gezonde lunch en vers fruit
 • Jaarlijks een leuk TWD-reisje
 • Vrijdagmiddagborrels en TWD-events zoals pub quiz, summer party of etentjes

Solliciteren

Is deze uitdaging echt wat voor jou? Stuur ons dan je CV met motivatie of neem contact met ons op via +31 (0)10 294 03 74 voor meer informatie. Wij zijn benieuwd naar jouw visie op HR!

Tags: hr, HR Adviseur, People & Culture

Share this article on

Apply right away

Sounds like an opportunity for you?

Fill the application form and show us who you are. 

Let the adventure begin!

Career Development

People are the backbone of TWD. We care about your development and encourage you to take the lead. We provide unique opportunities where you can develop on-the-job as well as through workshops and training. Read more to get a glimpse of your future career path!

Other Vacancies