Job Description

Horecamedewerker

Ben jij een ster op het gebied van gastvrijheid? Ben jij enthousiast en heb jij een “can do” mentaliteit? Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons bedrijfsrestaurant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

Jouw Werkdag

Van ‘s ochtends tot ’s avonds verwelkomen wij onze gasten in onze lunchroom. Voor een vergadering, een kop koffie met wat lekkers of gewoon een fijne lunch, in onze lunchroom gebeurt het! En ja natuurlijk, wij regelen ook die gezellige borrel met een bite, een klant event of een goed feest. Onze lunchroom is de spil binnen TWD.

‘Goedemorgen!’ Met een fris humeur begin je jouw werkdag. Even bijkletsen met collega’s en dan ben je klaar om aan de slag te gaan. Samen maken jullie alles 100% klaar voor het belangrijkste moment van de dag: de lunch.

Dan is het lunchtijd! Samen met je collega’s ontvang je de gasten met jouw open en enthousiaste persoonlijkheid. Tussendoor help je nog even met het buffet aanvullen, de vaat of met het bereiden van een cappuccino in onze coffee corner.

Na de lunch is het opruimen, schoonmaken en voorbereiden voor morgen. ’s Middags heb je nog even overleg met het team over het aankomende bedrijfsfeest waar je meedraait én je maakt ook nog wat (vergaderende) collega’s blij met een bakje koffie. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service. De gasten zijn blij, jij dus ook!

Jouw Profiel

Heel eerlijk? We zijn gewoon op zoek naar een enthousiaste collega met heel veel passie voor de horeca die over de volgende eigenschapen beschikt:

  • Je bent gastvrij, dienstverlenend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je schakelt makkelijk, bent flexibel en staat open voor nieuwe uitdagingen
  • Sfeer, groepsbelang en elkaar helpen vind je belangrijk in een team
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn, dat weet je
  • Je weet jouw creativiteit goed toe te passen en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling
  • Het liefst heb je al wat vergelijkbare ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca
  • heb je barista skills? +1 voor jou! Geen zorgen, dit is geen vereiste
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar (uren zijn in overleg)

Werktijden:

Werk je in ons bedrijfsrestaurant, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in een vast, klein team en hebt ook veel contact met vaste gasten. Zo nu en dan zijn er bedrijfsevents. Ook hiervoor draai jij je hand niet om.

TWD – A Fun Challenge to Be A Part of

Wij zijn TWD, een jong en innovatief ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van grote staalconstructies. Elke dag dragen we bij aan de energietransitie en belangrijke infrastructuurprojecten wereldwijd. Wij bieden innovatieve oplossingen aan onze klanten, voornamelijk in de offshore wind en civiele industrie. Dankzij onze aandacht voor ontwikkeling, plezier en tevreden klanten, zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid. Momenteel werken er ruim 200 collega’s bij TWD, verspreid over onze kantoren in Rotterdam, Londen, Athene en Taipei.

 

Fun

Development

Happy Clients

Solliciteren

Ben jij klaar voor jouw baan bij TWD? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@twd.nl of neem contact met ons op via 010 294 03 74.

Tags: bedrijfsresturant, gastheer, gastvrouw

Share this article on

Share on linkedin
Share on facebook

Apply right away

Sounds like something for you?

Fill the application form and show us who you are. 

Let the adventure begin!

Career Development

People are the backbone of TWD. We care about your development and encourage you to take the lead. We provide unique opportunities where you can develop on-the-job as well as through workshops and training. Read more to get a glimpse of your future career path!

Other Vacancies