Vacancy Assistent Controller

TWD groeit! Om onze Finance afdeling uit te breiden, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

DE BAAN

Ben jij die toegewijde en accurate financiële kracht? Vind je het leuk om overzicht te creëren in de dagelijkse financiële werkzaamheden en werk jij zowel goed zelfstandig als in teamverband? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als assistant controller bij TWD ben jij verantwoordelijk voor een groot aantal financiële administratieve taken zoals salaris- en btw administratie, crediteuren- en debiteuren beheer, het genereren van ad hoc en periodieke financiële rapportages en de maandelijkse afsluiting. Verder ben jij altijd op zoek naar mogelijkheden om de werkzaamheden te optimaliseren en zorg je, samen met het Finance team, voor een soepel verloop van alle financiële processen.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • HBO studie in financiële of economische richting
  • 0 – 5 jaar relevante werkervaring (schoolverlaters zijn zeer welkom)
  • Kennis van debiteuren en crediteuren proces
  • Bekend met Microsoft Office: Excel, Word, Outlook en boekhoudkundige programma’s zoals Twinfield
  • Goed in Engels en vloeiend in Nederlands (een vereiste gezien ons internationale team)
  • 24 – 40 uur per week beschikbaar

 

WERKOMGEVING

TWD is een in Nederland gevestigd Engineering bureau met ongeveer 140 medewerkers en heeft ruim 10 jaar ervaring in offshore en civiele constructie projecten. TWD heeft op dit moment een kantoor in Engeland en is een kantoor aan het opzetten in Griekenland.

Werken bij TWD betekent werken in een vriendelijke omgeving met creatieve, talentvolle en ambiteuze mensen. Je werkt in een jong, maar professioneel team waar voldoende mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen en te werken aan uitdagende taken. Samen met jouw Marketing-, HR- en Legal collega’s werk je hard om de organisatie te ondersteunen. Naast hard werken, is er ook genoeg tijd om samen koffie te drinken, te lunchen en op regelmatige basis deel te nemen aan leuke groepsactiviteiten.

block white

3

Ben jij enthousiast? Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@twd.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via 010 294 03 74.

block white

2731237

Top